Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte Terneuzen pleegde overval

Toegevoegd: 04-05-2014, 12.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Afgelopen nacht heeft de politie een 22-jarige inwoner van Terneuzen aangehouden. De man wordt verdacht van een overval op en woning. Bij de aanhouding zijn waarschuwingsschoten gelost.

Agenten zagen de Terneuzenaar vannacht in een woning zitten aan de Rozenstraat. Het was hen bekend dat de man op last van de officier van justitie buiten heterdaad kon worden aangehouden voor de overval op 15 april j.l. in Terneuzen. Hij bedreigde toen in een woning aan de Narcisstraat een bekende van hem met een vuurwapen en maakte hem een geldbedrag afhandig.

De verdachte verliet vanmorgen rond 00:30 uur de woning en werd door een agent aangeroepen. De Terneuzenaar reageerde hier niet op en kwam op de agent aflopen. De agent besloot enkele waarschuwingsschoten af te vuren, omdat de man mogelijk in het bezit was van een vuurwapen en niet reageerde op zijn bevelen. Daarbij raakte niemand gewond en kon hij zonder verdere problemen worden gearresteerd. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een wapen.

Een 27-jarige plaatsgenoot, die samen met hem uit de woning kwam lopen werd eveneens aangehouden. Hij is kort na de voorgeleiding aan een hulpofficier van justitie in vrijheid gesteld. De Terneuzenaar zit nog vast. De politie heeft de woning doorzocht, maar geen wapen aangetroffen.

Zie ook:
- Wederom waarschuwingsschoten Terneuzen
- Politieonderzoek in woning Terneuzen (15-04-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren