Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Politie onderzoekt urine inzittende auto

Toegevoegd: 05-05-2014, 10.14 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - Een GGD-arts heeft maandagochtend vroeg bij een man een urinetest uitgevoerd. Agenten troffen eerder de man in een auto op de Industrieweg aan. De politie verdenkt hem ervan dat hij verdovende middelen heeft gebruikt.

Zondagavond rond 23.45 uur zagen agenten op het industrieterrein een auto staan, waarvan de verlichting nog brandde. In de auto troffen ze achter het stuur een man aan, die helemaal in elkaar gebogen zat. De motor van de personenauto draaide nog. Nadat de agenten contact met hem probeerde te krijgen, ontwaakte hij heel langzaam.

Ze vonden in de auto een kleine hoeveelheid wit poeder. Hierop hielden ze de 26-jarige man uit Terneuzen aan en brachten hem voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. In Torentijd werd onder toezicht van een arts een urinetest uitgevoerd. Het Nederlands Forensisch Instituut gaat de urine onderzoeken.

Het witte poeder bleek Amfetamine te zijn. Het rijbewijs van de Terneuzenaar is ingenomen. Hij wordt maandag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lauz (7-5-2014 om 20:49)
Ben benieuwd wat de urinetest voor een uitslag geeft, want van amphetamine ga je niet vaag en verdwaasd in je auto zitten op een parkeerterrein. Het lijkt mij eerder dat deze man aan andere zooi zat. GHB, Mdma, ketamine of gewoon kneitertje stoned. buitenom dat ben je gewoon een idioot als je onder invloed van verdovende middelen achter het stuur stapt.
linda adam (7-5-2014 om 10:40)
wanneer gaan ze eens controleren op pillen van de farmaceutische industrie¿¿¿
niek (6-5-2014 om 09:12)
Dat witte poeder dat ze gevonden hebben heeft hij in ieder geval niet genomen. Van amfetamine ga je echt niet slapen en stil in je auto zitten.
Herrie (5-5-2014 om 21:42)
LOL... Dan moet het wel een heel speciale auto zijn dat ie daarvan in de fik gaat. Met een lekke benzineleiding of zo die toevallig boven het uitlaatspruitstuk zit. En dan nog...
pol (5-5-2014 om 21:00)
Kan zijn Balino, maar als de beste man in zijn toestand het gaspedaal had ingetrapt voor een lange tijd en ze zouden de auto dan uitzetten, dan is de kans zeer groot dat deze in brand vliegt! Is een paar jaar geleden ook gebeurd in Aardenburg
Lukas (5-5-2014 om 19:39)
Wie gebruikt nou weer verdovende middelen? Hij vind het vast lekker. Maar sirieus? Op een industireterein stoned worden is heel stom van mensen
Cookie-instellingen beheren