Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gehandicapte jongen vermist in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2014, 16.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Sinds vanmiddag wordt in Middelburg in de omgeving van woonwijk Mortiere een jongen met het syndroom van Down vermist.

Iets voor 16.00 uur vanmiddag verstuurde de politie een burgernet bericht om uit te kijken naar de jongen van 11 jaar met het syndroom van Down. De jongen heeft blond haar, draagt een blauw t-shirt en heeft een blauwe trainingsbroek aan met daaronder blauwe schoenen. Verder rijdt hij op een legergroene fiets met rode tinten.

De politie verzoekt mensen die de jongen hebben gezien contact op te nemen via 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (7-5-2014 om 10:58)
@mozes, dat zie je helemaal verkeerd, beste man. Ik bel niet voor elke scheet een hulpdienst. Ben misschien van de oude stempel, vroeger loste je ook zelf je problemen op. Maar tegenwoordig zijn de mensen nogal van de gemakzucht.
mozes (6-5-2014 om 15:02)
Nou beste koos, dan mogen we ons gelukkig prijzen dat u geen kinderen heeft, anders stond het amberalert en burgernet op tilt.
NN (5-5-2014 om 21:54)
waarom geen foto plaatsen van de jongen
Herrie (5-5-2014 om 21:45)
Vreemd heb geen Burgernet bericht gehad terwijl ik daar wel in de buurt was om 16.00 uur.
Koos P. (5-5-2014 om 20:56)
Ik heb zelf geen kinderen nee, gelukkig niet. Niet omdat ik er een hekel aan heb ofzo hoor, maar je raakt ze schijnbaar erg snel uit het oog. :P Even zonder gekheid, het valt mij gewoon op dat dit soort meldingen het meest uit de Walcherse kanten komen. Net of de mensen daar wat minder goed opletten. Dat is alles wat ik er mee wilde zeggen.
Lukas (5-5-2014 om 19:47)
@ike Ik zou geen foto van hem online plaatsen @Koos koos je bent grappig
Cookie-instellingen beheren