Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwerver dreigt man neer te steken

Toegevoegd: 07-05-2014, 10.07 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft dinsdag bij een bedrijf in Goes een zwerver opgepakt die in het bezit was van drie grote vleesmessen. Hij zou onlangs gedreigd hebben een medewerker van hetzelfde bedrijf neer te steken.

Agenten gingen dinsdag omstreeks 23.20 uur ter plaatse omdat er vanuit een bedrijf gebeld was dat daar een man binnen gedrongen was die daar niet thuis hoorde. De man werd weggestuurd . Een paar dagen daarvoor zou dezelfde man middels een SMS-bericht een medewerker gedreigd hebben neer te steken.

De agenten zagen de man nabij het bedrijf op straat lopen. Hij had geen ID-bewijs bij zich. In zijn tas werden drie grote vleesmessen aangetroffen waarna hij werd aangehouden. Hij vertelde de agenten dat hij zwervende was. Hij was naar het bedrijf gegaan om te kijken of zij hem konden helpen. De zwerver is ingesloten. Hij staat in Tilburg bekend als veelpleger.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (8-5-2014 om 07:04)
Ja je zal hem maar tegenkomen met drie vleesmessen hoe komt die zwerver daar aan, maar voor mij is het een grote stakker om zo te leven.
wim (8-5-2014 om 07:03)
Ja je zal hem maar tegenkomen met drie vleesmessen hoe komt die zwerver daar aan, maar voor mij is het een grote stakker om zo te leven.
mikel (7-5-2014 om 23:06)
gerda een zwerver heeft recht op een z.g.n daklozen uitkering van ongeveer 600 euro per maand
gerda (7-5-2014 om 11:49)
Hoe komt een zwerver(?) aan geld voor een gsm en 3 grote vleesmessen?
wim (7-5-2014 om 10:41)
het is nu geen zwerver meer
Cookie-instellingen beheren