Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Hennepkwekerijen geruimd bij grote actie

Toegevoegd: 07-05-2014, 19.23 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag in de eenheid Zeeland-West-Brabant een hennepactie gehouden. Er werden veertien hennepkwekerijen geruimd, waarbij zestien verdachten zijn aangehouden. Er werden 3325 hennepplanten in beslag genomen. Ook zijn er drie auto's en twee televisies in beslag genomen.

In Zeeland werd er een kwekerij geruimd in Overslag aan de Keizerputstraat. Hier werden 473 planten aangetroffen. Er is één verdachte aangehouden. De stroom voor de kwekerij werd buiten om de meter afgetapt.

In Sas van Gent werd er een kwekerij met 157 hennepplanten ontdekt. De kwekerij werd ontdekt aan de Van Milstraat. Ook hier werd de stroom illegaal afgetapt. Er is ook één verdachte aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Buurman (9-5-2014 om 10:20)
Aanpakken die rotzooi. woonde er naast 1 heb latten gezien waar lapen op hinggen zaten brand sporen op lekker veilig. mijn dochter van 6 slaapt er naast. kweken ze maar in een loods of zo maar niet in woning
michel (8-5-2014 om 09:06)
Blijf het toch verbazingwekkend vinden dat we het wel mogen gaan kopen in de coffeshop maar het niet gekweekt mag worden.....toveren die coffeeshophouders het spul uit de hoge hoed of wat moet ik me daar bij voorstellen ?
Mentor (7-5-2014 om 23:43)
2 mensen opgepakt , noemen we dat succes . Ga toch weg
Cookie-instellingen beheren