Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Informatienummer zedenzaak Breskens

Toegevoegd: 08-05-2014, 12.00 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Mensen die naar aanleiding van de vermeende misbruikzaak in Breskens vragen hebben over de manier waarop kinderen begeleid kunnen worden of andere hulp nodig hebben, kunnen vandaag en morgen bellen met de GGD. Dat heeft de gemeente Sluis bekend gemaakt.

Gisteren meldde de politie dat een 74-jarige man was aangehouden die wordt verdacht van het seksueel misbruiken van twee kinderen uit Breskens. 's Avonds werd er een informatiebijeenkomst gehouden voor ouders van leerlingen op de Openbare Basisschool (OBS) Breskens, de school waar de twee vermeende slachtoffertjes op zitten.

Bij de GGD kunnen mensen nu terecht die bijvoorbeeld vragen hebben over hoe mensen met de nu bekend geworden zaken om kunnen gaan en op welke manier ze hun kind(eren) hierin kunnen begeleiden. Een gespecialiseerd team geeft psychosociale ondersteuning aan iedereen die dat nodig heeft. Het nummer, 0113-249480, is ook bereikbaar voor mensen die niet direct betrokken zijn bij OBS Breskens.

Het team is donderdag 8 en vrijdag 9 mei bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur. Als u informatie heeft die voor het opsporingsonderzoek van belang is kunt u bellen met de politie op 0900-8844.

Zie ook:
- Man verdacht van misbruik kinderen (07-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren