Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
128 files van totaal 488 km

Twee aanhoudingen in hennepkwekerij

Toegevoegd: 09-05-2014, 10.59 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een pand aan de Troelstraweg in Vlissingen is woensdagmiddag een hennepkwekerij opgerold. De politie heeft hierbij twee verdachten aangehouden.

De politie kwam de kwekerij op het spoor door een anonieme tip. Rond 16.30 uur is men de woning binnengegaan. In de woning zijn een 47-jarige man en een 15-jarige jongen, beiden uit Vlissingen, aangehouden. In de kwekerij stonden 200 planten aangetroffen. Verder vond de politie twee zakken met gedroogde henneptoppen. Vermoedelijk waren deze afkomstig van een eerdere oogst.

Daarnaast werd ook illegaal stroom afgetapt. De planten zijn vernietigd en de twee verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gewitut (10-5-2014 om 13:38)
@Vlissinger; Met alle respect u weet niet waar je over praat. 1 Koffieshops betalen ook belasting. 2e Waarom betalen de kwekers geen belasting? Misschien omdat ze als ze aangifte zouden doen. Ze opgepakt worden voor het kweken van PLANTEN. 3 rotzooi? Waar baseer je dat op? Jouw onderbuikgevoel? Het is al duizenden jaren een medicijn. Is een feit. Wisten ze al voordat ze wisten dat de aarde rond was;) Google is voor de lol, niet schrikken als de info niet in je straatje past, want dat wil niet zeggen dat het minder waar is. Bless
M (10-5-2014 om 12:16)
Triest hoor je buur er bijlappen.
Vlissinger (10-5-2014 om 11:36)
@monika, dit heeft niets maar dan ook niets met de hoge heren uit de 2e kamer te maken en of gezinnen om te overleven een hennepkwekerij beginnen. Dit heeft eerder te maken met snel geld verdienen over de rug en de ellende van anderen. En weet u ook wie, buiten het koningshuis, geld verdienen en geen belasting betalen? Dat zijn die fijne personen die die rotzooi telen en verhandelen, want u gelooft toch werkelijk niet dat deze belasting aangifte hierover doen? En als geheugen opfrisser, lees even het nieuws, daar is zo'n fijne peer tot 15 jaar veroordeeld had eventjes een paar miljoen verdiend.
Bertus (9-5-2014 om 23:45)
Ik ben tegen drugs maar ja, als de coffeshops gelegaliseerd wordt lost een deel crimineel waarschijnlijk op, legalisatie dus met een max aan gram wat men mag bezitten. Niet iedereen met een laag inkomen doet dit, zelfs mensen met goede baan zullen wel eens bijverdienen op deze manier! Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten! Het risico van geen huurwoning krijgen en een strafblad moet je niet willen. Kennelijk is de pakkans niet groot genoeg. Het mag gewoon niet, en in veel gevallen is er een zeer brandgevaarlijke situatie.
monika (9-5-2014 om 17:16)
De hoge heren groot geld verdieners uit de 2e kamer in Den-haag plukken de gewone man , gezinnen financieel aan alle kanten het arme huis in. om te overleven beginnen dan veel mensen een hennepkwekerij wat is daar mis mee dan ? anders gaan we naar de klote !! en niemand doet er wat aan. Het nederlandse super rijke koningshuis hoef geen cent belasting te betalen terwijl de gewone burgers als een spons uitgeknepen worden is dat nu eerlijk.
JAAMAAN (9-5-2014 om 16:31)
@lfons: Bonus? Kunnen eerste a.s. 5 jaar geen huis op Walcheren huren. En ze moeten waarschijnlijk de stroom terug betalen. Plus boete/werkstraf /celstraf . Leef jij onder een steen ofzo... Verbieden heeft geen zin, is wereldwijd al gebleken. Wiet verbieden is crimineel. Maja dat snap jij waarschijnlijk niet. Peace
Cookie-instellingen beheren