Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 449 km

Brommobiel met valse kentekenplaat

Toegevoegd: 09-05-2014, 11.42 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdag op de Aagje Dekenstraat in Terneuzen een 22-jarige man aangehouden. De verdachte reed in een brommobiel met een valse kentekenplaat.

De verdachte, een 22-jarige man uit Terneuzen, werd rond 15.45 uur opgepakt. Agenten zagen de verdachte even daarvoor rijden op de Bellamystraat. Toen dienders het kenteken natrokken bleek dat de man reed in een brommobiel met valse kentekenplaten.

De man werd vervolgens aan de kant gezet bij de Aagje Dekenstraat. Daar bleek dat hij ook geen geldig rijbewijs had. De man is aangehouden en na verhoor met een proces-verbaal naar huis gestuurd. De brommobiel is in beslaggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan bakker (10-5-2014 om 21:44)
Zorrie marina, Je lees niets van dat dees man, niet in een brommobiel mag rijde . Een brommobiel is niet alleen voor mens die een beprekking hebben.Als je bromfiets rijbewijs hebt gehaalt mag je ook in een brommobiel rijde. De man is van de weg gehaalt om dat hij de wet over treet. door een on juist kentekken te gebruik. Deze brommobiels zijn net outos Gr uit vlissingen
Vlissinger (10-5-2014 om 11:25)
@Marina, waar staat in de wet dat men als gezond persoon niet een brommobiel mag bezitten en daar gebruik van mag maken. Een brommobiel is geen voertuig die alleen voor en door gehandicapte gebruikt wordt en deze mag men ook niet vergelijken met een invalidevoertuig. Dat men in zo'n voertuig gezien wil worden is weer een andere vraag.
@marina (10-5-2014 om 02:53)
Een brommobiel is gewoon voor mensen die niet in staat zijn een auto te besturen, dit hoeft niet per se iets net een beperking te maken hebben.
stimpie (9-5-2014 om 22:44)
@marina weet jij meer ofzo.of zit je gewoon uit je nek te kletsen.een brommobiel is niet aleen voor mensen met beperking.
KK (9-5-2014 om 19:38)
Niks beters te doen zeker ?
AD. (9-5-2014 om 15:47)
Niet handig als je gaat rijden in een brommobiel met een kenteken van een luxe dure auto natuurlijk. Evengoed wel goed van de politie dat ze ook dit soort voertuigen in de gaten houden want een crimineel denkt dat hij zo minder opvalt dan in een dure auto.
Cookie-instellingen beheren