Weerbericht:
Vannacht wolkenvelden, overdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Geen uitval netwerk hulpdiensten Zeeland

Toegevoegd: 10-05-2014, 17.57 uur - Update: 10-05-2014, 18.14 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De meldkamer in Zeeland kampt op dit moment met technische problemen. Een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland laat weten dat dit geen gevolgen heeft voor de bereikbaarheid en alarmering van de hulpdiensten.

Rond 17.00 uur werden via het netwerk P2000 alle Zeeuwse ambulances verzocht contact op te nemen met de meldkamer in verband met de storing. Op twitter verschenen berichten dat er sprake zou zijn van een landelijke storing bij de hulpdiensten. De Veiligheidsregio Zeeland laat weten dat hiervan in Zeeland geen sprake is. “Er is geen uitval van het netwerk P2000/C2000 en de hulpdiensten kunnen gewoon worden opgeroepen.”

Een woordvoerder van de politie laat weten dat agenten ondanks de problemen gewoon hun werk kunnen doen. Er wordt op dit moment meer gecommuniceerd via de telefoon. Volgens de woordvoerder is dit vervelend maar heeft de storing weinig impact.

Wanneer de technische problemen zijn opgelost is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren