Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Huurbaas ontmantelt hennepkwekerij

Toegevoegd: 11-05-2014, 12.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie heeft zondag in een loods aan de Industrieweg in Zierikzee een hennepkwekerij geruimd. Daarbij zijn zo'n 76 planten vernietigd.

Agenten kwamen de kwekerij op het spoor dankzij een voorbijganger die hennepplanten buiten zag staan. Het bleek dat de eigenaar van de loods zelfstandig de kwekerij was gaan ruimen toen deze had ontdekt dat zijn huurder hennep teelde.

Toen de politie rond 0.15 uur de loods betrad trof ze een deels ontmantelde kwekerij aan. De verdere ontmanteling werd gedaan door een gespecialiseerd bedrijf. De politie is nog op zoek naar de huurder van de loods.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DZV (11-5-2014 om 18:48)
Vaag verhaal!! Had de verhuurder niet beter zelf de politie kunnen benaderen i.p.v zelf te gaan ontruimen?? Waarschijnlijk weer een vorm van verraad en redden wat er te redden valt. Wat heeft iemand trouwens op dit tijdstip op een industrie terrein te zoeken?
AD. (11-5-2014 om 16:41)
Misschien is dit een goed voorbeeld voor iedereen die een loods of schuur verhuurd of zelfs een gewoon huis aan een particulier. Blijf je toko in de gaten houden want nadat de zaak is uitgeleefd en er grote schade is aangericht zijn ze weg en blijf jij met de schade achter. Ik ken een geval in het buitengebied dat er een woning met een grote schuur te koop stond en er zich wel kopers voor de schuur waren maar niet voor de woning. Dan weet je genoeg zou ik denken. Ook bij verhuur en de sloten zijn direct vervangen is een teken.
Cookie-instellingen beheren