Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Surfer zwaargewond bij Westkapelle

Toegevoegd: 11-05-2014, 16.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Op het strand nabij de strandovergang bij de Baaiweg in Westkapelle is zondagmiddag een surfer zwaargewond geraakt.

Het voorval vond rond 14.10 uur plaats. Vanuit Westkapelle werd de hulp van een reddingsboot van de KNRM gevraagd. Deze heeft de surfer uit het water gehaald en naar de kant gebracht. Volgens omstanders is het slachtoffer gereanimeerd.

Een gealarmeerde traumahelikopter, een ambulance en een motorambulance hebben verder hulp verleend. De gewonde is vervolgens met de helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bob (12-5-2014 om 09:10)
Knap werk van de KNRM. Sterkte voor de Kite Surfer. En jammer van de trieste opmerkingen van Eddy en Ad!!
Janneke (12-5-2014 om 09:02)
Get a life Eddy Mensen die sporten kan iets overkomen. Als je niet sport kun je ook iets krijgen....aangereden worden, boom op je kop....op dat moment wil jij toch ook wel dat ze alles uit de kast halen om je te helpen?
Zeeuwse boerin (12-5-2014 om 08:50)
@Eddy: Ik hoop dat je ze voor jou niet teveel hulpverleners uit laten rukken als je ze nodig hebt !!! Zonde van het geld,...
linda (12-5-2014 om 08:11)
Het gaat hier niet alleen om geld of het leven van de surfer maar kijk ook eens naar het leven van de redders die voor zo'n sukkel weer maar op pad mogen.in belgie is er een verbod op kiten en water sport en wat doen we dan gaan we gewoon naar nederland dat is toch ook averechts,ik heb respect voor de mannen van de knrm en die (kite) surfers moeten eerst eens na denken eer dat ze met windkracht 7 a 8 hun leven en dat van een ander gaan riskeren.en nu is het hier niet gezegd dat het om een belg ging maar de oesterdam stond er in ieder geval weer bol mee gisteren.
wim (12-5-2014 om 07:13)
Jammer dat zoiets gebeurd zie de gevolgen ik vind dat er bij zoveel wind wat de windsterkte betreft een norm moet komen om te kunnen surfen om zulke ongelukken te voorkomen.
Coco (12-5-2014 om 00:42)
Eddy...ga jij het nooit eens leren? Ga ergens anders klagen over kosten e.d.! Ik hoop dat het goed gaat met de surfer!
Cookie-instellingen beheren