Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Surfer zwaargewond bij Westkapelle

Toegevoegd: 11-05-2014, 16.28 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTKAPELLE - Op het strand nabij de strandovergang bij de Baaiweg in Westkapelle is zondagmiddag een surfer zwaargewond geraakt.

Het voorval vond rond 14.10 uur plaats. Vanuit Westkapelle werd de hulp van een reddingsboot van de KNRM gevraagd. Deze heeft de surfer uit het water gehaald en naar de kant gebracht. Volgens omstanders is het slachtoffer gereanimeerd.

Een gealarmeerde traumahelikopter, een ambulance en een motorambulance hebben verder hulp verleend. De gewonde is vervolgens met de helikopter naar een ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is nog geen duidelijkheid.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan de Koning (11-5-2014 om 23:40)
Mannen van Westkappel(KNRM) weer een knap staaltje van hulpverlening verricht!! Super.
Marcel (11-5-2014 om 21:30)
Alle hulde voor de kitesurfer die door kordaat optreden de onfortuinlijke surfer naar de kant heeft gekregen. Door hem konden de inmiddels gearriveerde hulpverleners snel gaan reanimeren. @ Eddy & Ad als je niks zinnigs hebt te zeggen, reageer dan niet.
sterkte (11-5-2014 om 19:44)
Altijd maar over de kosten...een mensen leven is onbetaalbaar en soms schat je situaties verkeerd in...maar volgens mij is dat menselijk... ik wens fam en vrienden hulpverleners heel veel sterkte toe
Surfer (11-5-2014 om 19:31)
Hoi Eddy en Ad, ik denk dat het om een ongeluk gaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje ook met surfen. Het leven met een berg geld vergelijken?... als het jou zoon zou zijn, of je vader!? Gelukkig zijn de mannen van de KNRM er om deze meneer te helpen. BEDANKT! dappere actie iemand bevrijden die tussen de paalhoofden vast zit en verdrinkt!
Eddy (11-5-2014 om 17:01)
zullen ze het ooit eens leren ? Kost zo weer een berg geld voor een of andere sukkel die met slecht weer gaar surfen
ad van oorschot (11-5-2014 om 17:00)
surfer zwaar gewond Westkapelle soms zijn ze er niet tegen op gewasen met die harde wind dan moet de knrm weer uit rukken met als van middag en de trauma heli knrm is daar weer voor en ook andere acties
Cookie-instellingen beheren