Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw slachtoffer babbeltruc

Toegevoegd: 14-05-2014, 13.30 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In een woning Goes Zuid in aan het begin van de middag een oudere vrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Volgens de politie had het slachtoffer een vrouw met een hoofddoek binnen gelaten die zei dat ze in de woning wilde kijken omdat zij een zelfde woning toegewezen zou krijgen via woningcorporatie RWS.

Nadat de vrouw met hoofddoek weer weg was kwam de bejaarde vrouw erachter dat er sieraden weg waren genomen. De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien contact op te nemen via 0900-8844.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (15-5-2014 om 06:56)
Weer een slachtoffer door een bezoeker bij een oudere dame, wat een laffe streek laat nooit een onbekende in je woning dat kan in deze tijd niet meer
Zeeuwse Babbelaarster (14-5-2014 om 19:12)
De babbeltruc gaat zo: Het heet zorgboete en komt uit den Haag.
sonja (14-5-2014 om 16:44)
Hoort...zegt het voort!! En dan vooral tegen de ouderen onder ons: Laat NOOIT zomaar iemand binnen in je huis. Dat kan tegenwoordig NIET meer. Het is te erg voor woorden, maar je kunt (bijna) niemand meer vertrouwen. Ook 's avonds zomaar de voordeur opendoen is haast vragen om problemen. Spreek met familie en bekenden af dat ze van te voren hun bezoek per telefoon aankondigen. Of kijk eerst voor een raam(pje) wie er voor de deur staat.
Inge (14-5-2014 om 16:00)
Ik zou eens in de omgeving van de Lidl zoeken...
john (14-5-2014 om 15:22)
Het zal weer eens niet waar zijn. Typisch ook. Dat mag ik vast niet zeggen, maar het is nu eenmaal zo. Erg sneu voor de dame op leeftijd. Haar waarschijnlijk erg dierbare sieraden worden voor een rotprijs verhandeld alsof het oud papier is. Het arme mens overstuur, haar sieraden weg en het vertrouwen in de mens kwijt. Hopelijk wordt dat ander harteloos stuk crimineel snel gepakt.
Ik (14-5-2014 om 14:54)
Hoe krijg je het de oudere mensen aan hun verstand dat ze geen vreemden moeten binnenlaten, met welke smoes ze ook aankomen.
Cookie-instellingen beheren