Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Ongeval met beknelling N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2014, 11.35 uur - Update: 15-05-2014, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. Meerdere mensen kwamen bekneld te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur nabij de rotonde op de kruising met de President Rooseveltlaan, vlakbij het Prooijenspark. Twee brandweerwagens, vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse.

Volgens de politie is er sprake geweest van een kop-/staartbotsing. Na de botsing belandde een bestelbusje op zijn kant in de berm. Er waren ook drie personenauto's bij de botsing betrokken. Meerdere mensen kwamen (mechanisch) bekneld te zitten. Zij zijn door de brandweer uit hun voertuigen gehaald. De personen zijn onderzocht door de toegesnelde ambulanceteams. Hoeveel mensen er zijn afgevoerd is niet bekend.
 
De politie voert momenteel een sporenonderzoek uit. De weg is daarom ter plekke nog steeds afgesloten. De verwachting is dat dat nog tot 14.00 uur duurt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Polleke (15-5-2014 om 12:31)
Afstand houden is er ook niet veel meer bij tegenwoordig zal me niet verbazen dat daarom zo veel auto's daar bij betrokken waren
Cookie-instellingen beheren