Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ongeval met beknelling N57 Middelburg

Toegevoegd: 15-05-2014, 11.35 uur - Update: 15-05-2014, 13.17 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Havenpoortweg (N57) bij Middelburg is aan het einde van de ochtend een ernstig verkeersongeval gebeurd. Meerdere mensen kwamen bekneld te zitten.

Het ongeluk gebeurde rond 11.25 uur nabij de rotonde op de kruising met de President Rooseveltlaan, vlakbij het Prooijenspark. Twee brandweerwagens, vier ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen. Het traumateam kwam uiteindelijk niet meer ter plaatse.

Volgens de politie is er sprake geweest van een kop-/staartbotsing. Na de botsing belandde een bestelbusje op zijn kant in de berm. Er waren ook drie personenauto's bij de botsing betrokken. Meerdere mensen kwamen (mechanisch) bekneld te zitten. Zij zijn door de brandweer uit hun voertuigen gehaald. De personen zijn onderzocht door de toegesnelde ambulanceteams. Hoeveel mensen er zijn afgevoerd is niet bekend.
 
De politie voert momenteel een sporenonderzoek uit. De weg is daarom ter plekke nog steeds afgesloten. De verwachting is dat dat nog tot 14.00 uur duurt.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (16-5-2014 om 12:23)
Wil iedereen ASAP stoppen met zeuren dat de N57 zo onveilig is?? Begrijp me niet verkeerd, ik wens de betrokkenen veel sterkte toe! Maar als iedereen zo huilie huilie blijft doen besluiten RWS & provincie zometeen nog om de Vmax op de N57 te verlagen naar 60km/u. Dat zou nergens voor nodig zijn de N57 is gewoon een veilige weg, het ligt toch echt aan de moderne bestuurder die niet weet hoe zijn / haar auto nou eigenlijk rijdt
R (16-5-2014 om 08:02)
@ Karin , je bedoeld je kop in het zand steken en wachten tot het weer gebeurd ? Wellicht er zelf bij betrokken raakt doordat de situatie onveilig is... dan roep je weer om het hardst het is daar al vaker gebeurd waarom is er niets aan gedaan...
Kees (16-5-2014 om 06:56)
Geen rotonde te zien op de foto's. Ik denk eerder dat de voorste (welke dat ook mag zijn) plotseling vol in de remmen is gegaan.
Karin (15-5-2014 om 19:05)
Beste Ilse. Ik sta volledig achter U, mensen zijn blijkbaar niet belangrijk, totdat het hun zelf treft.
Jos Dobbelaar (15-5-2014 om 15:50)
Zou er iets anders zijn aan deze rotondes? Gebeuren regelmatig ongelukken, zelf ook al enkele malen hard moeten remmen.
D. (15-5-2014 om 15:40)
Het lijkt erop dat 1 auto wilde invoegen vanaf de buitenste baan en die in de zijkant/achterkant is gereden van de blauwe golf. De auto die nu links lag, heeft het misschien willen ontwijken (zat erachter?) en heeft van schrik naar links gestuurd terwijl daar de bus in tegengestelde richting kwam aanrijden. Zo lijkt het vanaf de foto! Ik moet zeggen dat je bijna de ruimte niet krijgt om in te voegen vanaf de buitenste baan bij die rotonde. Mensen die vinden dat je te langzaam rijd bijvoorbeeld en vliegen er via de binnenbaan voorbij. Zeg niet dat het hier het geval was, maar volgens mij is daarin wel iets mis gegaan. Tja, afstand is en blijft vaak hét redmiddel.
Cookie-instellingen beheren