Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Inbreker betrapt in Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 16-05-2014, 17.38 uur
Door: Rolf de Feijter

OUD-VOSSEMEER - Vanmorgen is in een woning aan de Hikseweg een inbreker op heterdaad betrapt. De verdachte ging er na zijn ontdekking als een haas vandoor.

Een alerte bewoner vertelde aan de gealarmeerde agenten dat hij vanuit zijn nabijgelegen bedrijf ineens een onbekend persoon in de woning zag staan. Toen de inbreker merkte dat hij werd ontdekt rende hij naar een wachtende auto, nam plaats op de bijrijdersstoel, en ging ervandoor. Van de bestuurder en de inbreker was geen goed signalement bekend.

Direct na de melding hebben verschillende politie-eenheden op strategische punten gepost en is er een buurtonderzoek gedaan. Tot nu toe is er nog niemand aangehouden voor deze inbraak. Het is de inbreker niet gelukt om iets mee te nemen uit de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren