Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 75 km

Ouder echtpaar terecht na vermissing

Toegevoegd: 16-05-2014, 20.08 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - In Goes is vanavond korte tijd een ouder verward echtpaar vermist geweest.

Via burgernet werd rond 20.00 uur vanavond een bericht verspreid over de vermissing van het echtpaar.

Om 20.15 uur werd duidelijk dat het echtpaar weer terecht was.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schimpy (17-5-2014 om 12:35)
Ik weet niet wat de reden van deze vermissing was maar ik kan u op een briefje geven dat als de overheid zo door gaat met de ouderen alles af te pakken waar ze hun hele leven hard voor hebben gewerkt dat dit veel vaker voor zal gaan vallen. Ouderen die geen zicht meer hebben op een fatsoenlijke oude dag zonder zorgen en volkomen afhankelijk worden van kinderen of andere minimale hulp zij steeds vaker zullen besluiten samen of alleen uit het leven te stappen. Ik wil zelf ook absoluut niet afhankelijk van mijn dochter worden, deze jongere generatie heeft het veel te druk met werken en hobby's, ouders worden dan als een last gezien en om dat te voorkomen zou ik daar niet aan meewerken en de regie in eigen hand nemen.
fokje (17-5-2014 om 07:25)
Na gisteren, eergisteren en de dag daarvoor soortgelijke berichten ga ik mij toch afvragen: 'gaat men soms, alvorens de gewenste persoon te roepen-bellen-halen, éérst naar de politie..'?
Erik (17-5-2014 om 07:20)
Even vooraf, natuurlijk is Burgernet een prima middel om vermiste personen proberen te vinden. Maar soms heb ik het gevoel dat er wel erg snel naar dit middel wordt gegrepen. Ook in dit geval. Rond 8 uur werd de vermissing opgemerkt. dan wel gemeld. Kwartiertje later was al bekend dat het echtpaar ( gelukkig ) weer terecht was. Misschien waren ze even naar de winkel, een wandelingetje aan het maken ( was tenslotte eindelijk eens een keer lekker weer), op visite of zo. Nogmaals, BN is een prima initiatief, maar kost wel gemeenschapsgeld dus iets selectiever inzetten lijkt me gewenst.
Cookie-instellingen beheren