Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 30 km

Poging overval woning Goes mislukt

Toegevoegd: 18-05-2014, 10.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In de Thorbeckelaan in Goes is vanochtend vermoedelijk geprobeerd iemand te overvallen in een woning. De overvaller werd echter gestoord en zijn poging mislukte daarom.

De poging tot beroving vond rond 08.30 uur plaats. Toen hij zich bij de woning bevond paseerde een buurtbewoner waardoor de poging mislukte. De dader was een negroïde man van ongeveer 1.70 meter lang. Hij had een smal postuur en droeg een legergroene jas met capuchon. Ook had hij een sjaal om.

De persoon kon niet meer worden achterhaald. Volgens een woordvoerder van de politie was er echter alleen nog maar sprake van een verdachte situatie en dus nog geen strafbaar feit. Het 'slachtoffer' kan daarom ook geen aangifte doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marjoke (18-5-2014 om 22:04)
"poging overval... alleen nog maar sprake van een verdachte situatie en dus nog geen strafbaar feit. Het 'slachtoffer' kan daarom ook geen aangifte doen" Waar gaan we naar toe hier in Nederland? Bezopen dit !! Nee je moet eerst de zooi leeg laten roven en misschien wel dodelijk toegetakeld worden en dan pas is er iets gebeurd? Wat moet die zwarte daar? Heeft er niets te zoeken dus was duidelijk iets van plan wat niet in de haak is, anders zou hij ook niet zijn gestoord door die buurtbewoner....
kes (18-5-2014 om 13:37)
Als ze bij mij thuis komen, zijn ze van mij! Die vinden ze niet meer terug! Die heeft echt pech als ik hem tegenkom!! beetje proberen in mijn huis te komen en te bedreigen! Heb je de verkeerde voor je maat! Die zal geen gevaar meer voor de maatschappij zijn! Men heeft het wel s over vermisten........ wie weet wat ze gedaan hebben, en gelijk opgeruimd zijn??? Als iedereen eerlijk is, en aardig, heb je zulke problemen niet! Blijf van elkanders spul af!!
boris (18-5-2014 om 13:17)
dus dat tuig is al vroeg op pad, ramen en deuren sluiten dus.
Cookie-instellingen beheren