Weerbericht:
Wisselend bewolkt, in de middag enkele onweersbuien. Vrijdag opnieuw buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand in schuurtje Vlissingen

Toegevoegd: 18-05-2014, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een felle brand in een schuurtje in Vlissingen heeft zondagmiddag flink wat schade aangericht. Het schuurtje brandde volledig af.

De brand woedde bij een brandgang tussen de Verkuijl Quakkelaarstraat en de Bouwen Ewoutstraat. Het schuurtje behoort bij een woning aan de eerstgenoemde straat. De brand werd rond 15.10 uur ontdekt. Er kwam al snel veel rook op en volgens getuigen waren er ook luide knallen te horen.

De brandweer schaalde binnen korte tijd op naar middelbrand en rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Er kwam al snel veel rook vrij die vanaf kilometers ver te zien was. De brand was binnen korte tijd ook aan beide zijden uitslaand.

Even na 16.00 uur kon de brandweer het sein brand meester geven. Meerdere schuurtjes raakten beschadigd. Het schuurtje waarin de brand onstond is afgebrand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (19-5-2014 om 15:32)
wat er in dat schuurtje heeft gezeten weet ik niet maar gezien de rookontwikkeling die tot ver in zeeuws vlaanderen was te zien waren het niet alleen een paar fietsen