Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware schade bij aanrijding Hoogelande

Toegevoegd: 19-05-2014, 17.29 uur - Update: 19-05-2014, 17.57 uur
Door: Roland de Jong

HOOGELANDE - In buurtschap Hoogelande op Walcheren is maandag aan het einde van de middag forse schade ontstaan bij een aanrijding.

Door nog onbekende oorzaak kwamen een personenauto en een bestelbusje met elkaar in botsing. Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de kruising Hogelandseweg - Zwagermanweg - Meinersweg. Een motorambulance kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken. Eén persoon liep lichte verwondingen op maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.

De beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd. De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de Zeeuwse politie heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk moest het verkeer ter plekke enige tijd worden omgeleid door de politie. Rond 18.00 uur konden de bergingswerkzaamheden worden gestart.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jos (20-5-2014 om 18:03)
rob ik mag op die wegen rijden omdat ik ontheffing heb. ik word dan steets aangekeken of ik een misdadiger ben of ze blijven midden op de weg fietsen
Rob (20-5-2014 om 12:04)
Is 1 van de voertuigen bestemmingsverkeer? Of reden ze beide op de Hogelandseweg? Wanneer ik fiets op de Zwagermanweg en / of Meinersweg word ik namelijk regelmatig ingehaald door auto's. Zoveel bestemmingen zijn daar niet...
fred (20-5-2014 om 09:01)
Ger, Gelukkig weet jij gelijk hoe het zit,voor de meeste mensen zal jou reactie heel dom en ondoordacht overkomen. Ik zelf denk dat je goed doorhebt hoe bestuurders in bestelauto's zich gedragen in het verkeer. Ik ben nu al razend benieuwd wie of wat er straks weer een veeg uit de pan krijgt van je, tractors vrachtwagens motorrijders vrouwen met kinderwagens ????????
Walchenaar (19-5-2014 om 19:54)
Bij zo'n ongeval waarbij het kraakhelder is dat er één de situatie totaal over het hoofd heeft gezien mag je altijd hopen dat er geen lichamelijk letsel is. Zelfs bij verkeersituaties die aan duidelijkheid niets te wensen over laten.
ger (19-5-2014 om 19:47)
Huh, denk zelf, als er een busje of iets dergelijks bij een ongeluk betrokken is dat die de veroorzaker is. Meestal vliegen die als gekken en het lijkt alsof ze ook maling hebben aan alle verkeersregels. Ze zouden die dingen moeten verbieden om te rijden zonder begeleiding van de politie.
Michelle (19-5-2014 om 19:04)
Ik denk niet dat de oorzaak onbekend is, één van de twee heeft géén voorrang verleend!!
Cookie-instellingen beheren