Honderden wietplanten in huis Terneuzen

Toegevoegd: 20-05-2014, 12.49 uur - Update: 20-05-2014, 15.42 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanochtend in een woning in Terneuzen honderden wietplanten aangetroffen. De kwekerij is ontmanteld.

De hennepplantage werd ontdekt in een huis aan de Lingestraat. De politie had informatie dat er in de woning een kwekerij zat en ging daarom dinsdagmorgen naar binnen. Op de eerste verdieping werden inderdaad een kleine 700 hennepplanten aangetroffen.

Energiebedrijf Delta is ter plaatse gekomen om te onderzoeken of de stroom werd afgetapt. Een gespecialiseerd bedrijf is ingezet om de wietkwekerij te ontmantelen en de planten en apparatuur af te voeren. De twee bewoners, een man en een vrouw, zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Volgens buurtbewoners is er in het pand al eerder een kwekerij ontdekt en ontmanteld.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kareltje (26-5-2014 om 06:46)
wat zijn de hobby's en beroep van de bewoners ? lid van een tennisclub ofzo beroep? dit staat er niet bij . wel als je lid bent van een motorclub
Marco (22-5-2014 om 09:38)
Buiten de meter om stroom aftappen, buurt in gevaar brengen door onveilige installaties en nette winst opstrijken moeten ze keihard aanpakken. Degenen die het kweken gewoon een vergunning aan laten vragen en btw af laten dragen. Scheelt een hoop profiteurs en zo hou je het enigszins in de hand. Wordt iedereen blijer van lijkt me...
wim (21-5-2014 om 07:16)
Ik kan me voorstellen als je een klein budget hebt watje inkomen betreft kan zoiets nooit lang goed gaan je leest het bijna dagelijks dom om deze manier je inkomen te verrijken en wie weet wat Delta hier weer tegen komt
bert kaiser (21-5-2014 om 01:16)
wauw hobby?gewoon criminelen !zelf zeker een gebruiker?
Dre (21-5-2014 om 00:05)
@ Wauw Wat een rare reactie. Als mijn hobby nu banden leksteken is, is dat dan voor jou ook ok?
Blom dondje (20-5-2014 om 22:13)
@wauwatwauw, Officieel mag je ze helemaal niet hebben. Wel gek trouwens dat je zo een zwembad vol wijn/alcohol mag maken en dat 5 op de 6 personen deze hard-drug (!) regelmatig gebruikt.<punt> is dat er in de wet iets niet klopt, daar wiet veel ongevaarlijker is. Zo naïef is de opmerking van Wauw dus ook niet.