Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Man met inbrekersgereedschap opgepakt

Toegevoegd: 21-05-2014, 13.37 uur
Door: Rolf de Feijter

YERSEKE - In Yerseke hebben agenten dankzij een alerte buurtbewoner op de Marijkelaan een 19-jarige man uit Goes opgepakt. Hij gedroeg zich verdacht en had inbrekersgereedschap bij zich. De verdachte is ingesloten.

Een alerte buurtbewoner waarschuwde dinsdagavond rond 23.30 uur de politie. Hij meldde dat er een verdacht persoon met capuchon op door de wijk liep. Kort na de melding troffen agenten de verdachte aan in zijn auto.

Bij het doorzoeken van het voertuig kwamen een zaklamp, handschoenen en een breekijzer te voorschijn. Daarop is de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (22-5-2014 om 11:31)
@Kees: Er staat toch in het artikeltje dat het verder onderzocht gaat worden??? En volgens jou heeft een timmerman voldoende aan een zaklamp, handschoenen (werkhandschoenen? vast niet) en een breekijzer. Goede redenatie, maar niet heus. Goed werk buurtbewoner en politie!
wim (21-5-2014 om 17:25)
breekijzer had hij nodig voor z n partime baan een zgn zzp in crime
kees (21-5-2014 om 16:43)
Das een goeie Michelle. Kan ook nog. En wat valt er allemaal onder inbrekers gereedschap tegenwoordig? Een timmerman die met zijn gereedschapskist met hamer, beitels, schroevendraaiers en koevoet loopt wat normaal gezien zijn werkspullen zijn valt dat ook onder inbrekersgereedschap? Je mag ook geen enkel mesje meer bij je hebben tegenwoordig ook niet om je appeltje te snijden. Zelfs 3cm mag al niet meer zakmessen ook niet. Je mag ook niks meer tegenwoordig. Toch is het wel goed dat ze reageren op personen die zich verdacht gedragen, dat wel.
Michelle (21-5-2014 om 14:08)
Had de man zijn huissleutel vergeten???
Cookie-instellingen beheren