Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Scooterrijder gaat er vandoor na aanrijding

Toegevoegd: 22-05-2014, 14.10 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Twee scooterrijders zijn woensdagavond elkaar in botsing gekomen op de Koepoortlaan in Middelburg. Daarbij raakten een scooterbestuurster en haar bijrijdster, beide 16 jaar en afkomstig uit Middelburg, lichtgewond. De andere bestuurder ging er, met bijrijder, na het ongeval vandoor. De politie zoekt getuigen van dit voorval.

Rond 20.30 reden de twee jongedames op het fietspad van de Koepoortlaan richting de Zuidsingel. Vanuit tegenovergestelde richting kwam ook een (brom)scooter aangereden. Hierop zaten twee onbekende jongens die helmen droegen. Zij kwamen uit de richting van de Zuidsingel en reden in de richting van de Koepoortlaan. Ter hoogte van de snackbar raakten de scooters elkaar. Daarbij kwamen de bestuurster en haar bijrijdster ten val. De jongens gaven gas en gingen er vandoor, vermoedelijk in de richting van het Molenwater.

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900-8844 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Zie ook:
- Botsing met scooters in Middelburg (22-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. (24-5-2014 om 12:06)
@ Richard, weg met de vervuilende scooters? en wat doet een auto dan? maakt die alles schoon? En een helm zou niet uit moeten maken, kenteken is meer dan genoeg om deze jongens op te sporen.. beetje durk van de politie en die kerel lult zijn maatje er wel bij hoor...
Marco (23-5-2014 om 01:37)
Dat is nou een van de nadelen van een helm met vizier. Mensen zijn zo lekker anoniem. De meeste motorrijders hebben daar ook een handje van, donker vizier, niemand die je ziet/herkent. Dus doe maar lekker lomp ! Geen helm, of alleen 'n potje. Je mag toch nergens dorrijden. Op circuit een integraal.
Richard (22-5-2014 om 22:12)
WEG met al die milieuvervuilende vetmakende scooters; ga toch fietsen !
G (22-5-2014 om 21:13)
Deze gast is een lafaard die zich alleen om zichzelf bekommert(zal wel hard gereden hebben ) maar niet om die andere scooterrijder.
un egte zeeuw (22-5-2014 om 20:14)
Een beetje vent, maakt zich bekend .
Cookie-instellingen beheren