Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Ernstig ongeluk met vrachtwagen

Toegevoegd: 23-05-2014, 22.18 uur - Update: 24-05-2014, 14.36 uur
Door: Roland de Jong

NIEUWDORP - Bij een aanrijding in het Sloegebied bij Nieuwdorp is vrijdagavond een 52-jarige man uit Vlissingen zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer zat in een bedrijfsauto toen deze rond 21.05 uur in botsing kwam met een vrachtwagen. Dat gebeurde op de kruising Europaweg-Noord - Finlandweg. De Vlissinger sloeg af richting de Finlandweg en zag daarbij een naderende vrachtwagen over het hoofd. Mogelijk heeft de laagstaande zon hierbij meegespeeld. De man kwam frontaal in botsing met de vrachtwagen, die werd bestuurd door een 48-jarige man uit Hansweert.

De personenauto liep zware schade op en omdat werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer ter plekke gestuurd. De brandweer hoefde echter niet te knippen. Wel heeft men de ambulancedienst geholpen de gewonde uit de pick-up te halen. De gewonde is met spoed per ambulance afgevoerd naar het Admiraal De Ruyerziekenhuis in Goes. Hij had onder meer verwondingen aan zijn hoofd en linker arm.

De brandweer heeft het wegdek samen met wegbeheerder Zeeland Seaports gereinigd. De politie heeft ter plekke een kort sporenonderzoek gedaan. Vanwege het ongeluk was de kruising enige tijd volledig gestremd. Verkeer kon ook niet over de Europaweg-Noord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
roosje (26-5-2014 om 09:35)
Jullie moeten eens kappen om gelijk de chauffeurs in een kwaad dag licht te zetten, jullie leven ook van de in en export hoor. Trouwens jullie waren er ook niet bij toen het gebeurde of wel ?.
adrie de maillie(werknemer kloosterboer) (25-5-2014 om 23:02)
heel veel beterschap en sterkte collega
Joram van der Vorst (25-5-2014 om 17:59)
M'n overbuurman! Sterkte Jan! Als we iets kunnen doen... Joram & Charlotte
ger (24-5-2014 om 19:35)
M.R. je heb helemaal gelijk, ze doen net of de weg alleen voor hun is...
MotoRob (24-5-2014 om 11:45)
Ik rij daar dagelijks en moet vaak in de ankers omdat ze nog snel even de weg op moeten voor mijn neus. Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren