Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 26 km

Buiten bewustzijn na zware mishandeling

Toegevoegd: 26-05-2014, 11.03 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Een 22-jarige jongeman uit Epe is zaterdagnacht rond 03.00 uur zwaar mishandeld in Renesse. De jongen werd buiten bewustzijn aangetroffen op de Hogezoom.

Rond 03.00 uur kreeg de politie een melding van een mishandeling aan de Hogezoom. Daarbij werd het slachtoffer zwaar toegetakeld. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen hebben een aantal personen zien wegrennen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900-88 44 te melden. Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (27-5-2014 om 12:39)
@ obd: je kunt nu eenmaal niet voor iedere discotheek of café een politieagent zetten, er is nu eenmaal nog meer werk te doen dan alleen maar stappers in de gaten te houden. En waarom wel in Renesse en niet in Zierikzee of Bruinisse waar het ook druk kan zijn!?
odb (26-5-2014 om 15:14)
Kansloos dit zeg. Als je al vecht, dan een op een. Wat een trieste figuren om met meerdere personen iemand te molesteren. Hopelijk voor het slachtoffer hangen er camera's. Zodat de daders kunnen worden opgespoord. Wederom een voorbeeld van slechte prioriteiten stellen van de politie. Uitgaansgelegenheden dienen rond sluitingstijd beter geobserveerd te worden. Mensen doen onder invloed van alcohol gekke dingen. Beterschap voor het slachtoffer.
Kush (26-5-2014 om 14:39)
Wedden dat er alchohol in het spel was. Sterkte voor het slachtoffer.
Ziek (26-5-2014 om 13:30)
De wereld om ons heen is ZIEK, heel ZIEK. Sterkte aan slachtoffer.
Janneke (26-5-2014 om 13:10)
Wat een ongelofelijke klootzakken! Wat er ook gezegd of geroepen is dit lost niets op en kent dus alleen maar verliezers. De een verliest-hopelijk tijdelijk- zijn gezondheid en de andere(n) zijn vrijheid als ze 'm pakken en daar bovenop nog een strafblad. Hoe dom kun je zijn? Als je je dit incident nog kunt herinneren zou ik me maar melden bij de politie dat is misschien nog gunstig voor de strafmaat.....
nostalgicus (26-5-2014 om 13:09)
Jaja. Als de jeugd de toekomst heeft ziet t r somber uit. En dat dóet t..
Cookie-instellingen beheren