Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Kind ernstig gewond bij ongeluk maaier

Toegevoegd: 26-05-2014, 15.15 uur
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is maandagmiddag een 4-jarig jongetje ernstig gewond geraakt toen hij werd aangereden door een grasmaaier.

Volgens de politie gebeurde het ongeluk rond 14.00 uur op het terrein van een minicamping aan de Veerseweg. Het kind zou op schoot hebben gezeten bij degene die op de maaier reed. Door onbekende oorzaak kwam hij ten val en werd vervolgens aangereden. Volgens een woordvoerder van de politie raakte het kind niet de messen van het apparaat, die waren niet uitgeklapt.

De technische recherche en de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de Zeeuwse politie doen samen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De bestuurder wordt door de politie gehoord.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (27-5-2014 om 21:51)
@sanny koens. Lees eens goed wat er staat. En vertel niet je eigen verhaal.
E.L (27-5-2014 om 09:33)
Wat een reacties weer, allereerst wens ik het kindje met de ouders heel veel sterkte toe, en hoop dat het allemaal goed mag komen.Aan alle onderstaande reacties zou ik willen vragen of ze zelf ook jong zijn geweest? Ik weet natuurlijk niet hoe het gegaan is, maar ik zie een klein kindje voor me die verschrikkelijk graag een rondje met papa meerijd, want dat is stoer, na lang zeuren geeft papa toe, nou één rondje dan, kind zielsgelukkig en ja dan gebeurt er iets vreselijks, wat zal deze man een ontzettend schuldgevoel hebben.Heel veel sterkte voor deze man om dit te kunnen verwerken. En wat is het vroeger vaak goed met ons afgelopen, meerijden op een tractor zonder cabine en zonder zitbeugels, meerijden op een aanhangkar enz.
Kees (27-5-2014 om 07:25)
Niemand weet wat er exact is gebeurd. Ik weet wel dat elke 4 jarige kleuter het enorm leuk vind op een ritje te maken. Kind op schoot met lage snelheid, zou geen enkel probleem hoeven te zijn. Waarom het dan toch mis is gegaan, weten we niet. Het zou zomaar kunnen dat het kind er afgleed en de chauffeur per ongeluk gas gaf, toen hij het kind wilde grijpen. Een klein kind voorop de fiets is zeker zo gevaarlijk, maar daar hoor je niemand over.
Floppie (27-5-2014 om 06:36)
Mensen zien tegenwoordig nergens gevaar in en doen de domste dingen. Bij deze
Arnemuiden (26-5-2014 om 21:34)
Ernstig kan weggehaald worden bij de kop. Met het kind in kwestie gaat het gelukkig weer goed. Chauffeur lon hier niets aan doen. Dus het is gelukkig met een sisser afgelopen en hopelijk komen er geen meer negatieve reacties.
Bertus (26-5-2014 om 21:17)
@sanny koens. De bestuurder had het kindje niet op schoot moeten nemen. Ja en ouders hebben hun verantwoording voor hun kind.Helaas is er nu een ongeluk gebeurd, de technische recherche en VOA zullen wel bepalen wie schuldig is. HEEL veel beterschap voor het jongetje, sterkte voor alle betrokkenen!
Cookie-instellingen beheren