Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Sloopwoning uitgebrand in Sluiskil

Toegevoegd: 29-05-2014, 03.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Een sloopwoning aan de Westkade (N252) in Sluiskil is in de nacht van woensdag op donderdag door een brand volledig verwoest.

Het vuur in de woning werd rond 00.20 uur ontdekt. De brand was al snel uitslaand waardoor de brandweer opschaalde naar een middelbrand. Het vuur woedde op de begane grond en de verdieping en kwam op verschillende plaatsen door het dak heen. Omdat de woning niet meer te redden was heeft de brandweer ingezet op het gecontroleerd laten uitbranden van het pand.

De brandweer heeft twee blusvoertuigen en een waterwagen ingezet om het vuur te blussen. Rond 02.50 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. De brandweer blijft nog met een blusvoertuig ter plaatse voor het nablussen. Naar verwachting zal dit nog enige tijd in beslag nemen. Over de oorzaak van de brand is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (29-5-2014 om 14:35)
Deze woning is toch wel erg vatbaar voor brand. Ongeveer 11 jaar geleden ook al eens uitgebrand. Ook toen was de oorzaak onbekend !!
Cookie-instellingen beheren