Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Stenengooiers vernielen ruiten Middelburg

Toegevoegd: 30-05-2014, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een stenengooiende groep jongeren op de fiets heeft in de nacht van donderdag op vrijdag ruiten beschadigd van een zestal woningen. De politie zoekt getuigen.

De eerste melding wordt gedaan rond 22.30 uur. Bewoners van drie woningen aan de Beenhouwerssingel hebben schade aan hun ruiten die veroorzaakt was door stenen. Rond 23.00 uur is het raak in de Paul Butterfieldstraat. Daar moet een dubbele ruit het ontgelden. Vervolgens meldt om 01.08 uur een bewoonster aan de Howlin' Wolfstraat dat een ruit schade heeft opgelopen nadat er stenen tegenaan gegooid zijn.

Vanuit de Dauwendaelsestraat wordt omstreeks 01.30 uur de laatste melding gedaan van vernieling. Getuigen spreken van een groep jongeren die zich op de fiets verplaatst. Een van hen heeft de groep met zijn auto achtervolgd tot aan het fietspad richting Nieuw- en Sint-Joosland.

De schade varieert van putten in de ruiten tot grote sterren. De politie is op zoek naar de daders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lukas (31-5-2014 om 17:16)
Weg met die aso's uit Middelburg! ga eens effe normaal doen!
gespierde hulk (31-5-2014 om 09:24)
de vandalen stenegen een goed idee jaap middelburg
JaapMiddelburg (30-5-2014 om 18:38)
Er zijn vele landen waar fout gedrag wordt "beloond" met stenigen. Lijkt me in dit geval heel toepasselijk …….. nu eerst de daders opplakken.
Jan (30-5-2014 om 18:14)
Kansloze gasten, ga eens wat nuttigs doen met je leven.
Cookie-instellingen beheren