Weerbericht:
Tropisch warm en zonnig
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Vier meldingen voor Stadsgewestelijke brandweer

Toegevoegd: 08-11-2003, 13.14 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

ARNEMUIDEN - Vrijdagavond en zaterdagochtend vroeg kreeg de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-Middelburg in totaal 4 meldingen.

 

Rond 21:53 kwam vrijdag de eerste melding binnen: een buitenbrandje aan de Steigerweg in Arnemuiden. De politie was hier ter plaatse gegaan maar kreeg het brandje niet uit. Daarop vroegen zij assistentie van de brandweer, welke uitrukte met de tankautospuit 4534. Men gaf het sein 'kleine brand' en ging met prioriteit 2 ter plaatse.

 

Rond 23:11 kwam de tweede melding binnen. Langs de President Rooseveltlaan in Middelburg stonden o.a. enkele pallets in de brand. De brandweer rukte uit de met de tankautospuit 4530. Er waren echter enkele problemen met een brandkraan dus moest de brandweer het water uit een verderaf gelegen brandkraan halen. Ook hier gaf men het sein 'kleine brand'. De brandweer was pas laat terug op de kazerne. De brandweer ging met prioriteit 2 ter plaatse.

 

Rond 02:05 uur kwam de melding binnen van een brandje bij de Prinses Beatrixstraat in Middelburg. Hier was ook een buitenbrandje, omdat de omgeving geen gevaar liep rukte de tankautospuit 4530 met prioriteit 2 uit. Ook hier gaf men het sein "kleine brand".

 

Rond 05:22 uur zaterdagochtend rukte de brandweer van de Vlissingse kazerne aan de Van Dishoeckstraat uit naar een automatische brandmelding bij de Rabobank aan de Lange Zelke in Vlissingen. De brandweer ging ter plaatse met de tankautospuit 4531 en de hoogwerker 4551. De melding was voor zover bekend loos.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren