Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties zware mishandeling Renesse

Toegevoegd: 31-05-2014, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De politie heeft zaterdagmorgen twee jongemannen aangehouden vanwege de zware mishandeling van een 22-jarige man uit Epe vorig weekeinde in Renesse. De verdachten worden op dit moment gehoord.

Het slachtoffer werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zwaar toegetakeld op de Hogezoom. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Ook heeft hij een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek kwamen bij de politie twee 17-jarige jongens in beeld als verdachten. Zij zijn afkomstig uit de gemeenten Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De twee zijn vanochtend opgepakt en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Daar worden ze nu aan de tand gevoeld over hun aandeel in de mishandeling.

De verdachten wordt vermoedelijk poging doodslag/zware mishandeling ten laste gelegd.


Zie ook:
- Buiten bewustzijn na zware mishandeling (26-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (31-5-2014 om 20:27)
John , helemaal mee eens! Voor zulk gespuis zouden er werkkampen moeten zijn. De voormalige premier Lubbers heeft dat jaren geleden al eens voorgesteld, maar nee ,in Nederland blijft men gewoon pamperen.
Renata (31-5-2014 om 19:32)
Goed werk!!! Hopelijk zijn ze het. En John ben het met je eens maar in dit slappe rechtssysteem én met deze ivoren toren rechtertjes hoef je dat niet te verwachten.
JohnVul hier jouw naam in (31-5-2014 om 17:25)
Een bericht waar ik en veel anderen met ongeduld op hebben gewacht: zoals die jongen was toegetakeld is onvoorstelbaar: waarom altijd dat afgrijselijke agressieve in elkaar slaan van andere 'uitgaanders" Dit soort criminelen gaan daar speciaal voor op pad en de conclusie zou moeten zijn: Jaren opsluiten in een opvoedings-gevangenis en de ouders aanwezig laten zijn tijdens de rechtzaak. Verder natuurlijk ALLE onkosten van hulpverlening, ziekenhuis, tandarts,politie, maar ook en vooral een flink bedrag aan smartegeld. Laat deze "geweldenaren" maar de nodige jaren verplicht werken om een halve ton bij elkaar te verdienen. Het allerbeste gewenst voor het slachtoffer!
Cookie-instellingen beheren