Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Jongens bekennen zware mishandeling

Toegevoegd: 31-05-2014, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De twee 17-jarige jongens die vanochtend werden opgepakt als verdachte in de zaak rond een zware mishandeling in Renesse hebben een bekentenis afgelegd. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Epe, werd vorig weekeinde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zwaar toegetakeld op de Hogezoom. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Ook heeft hij een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek kwamen bij de politie twee 17-jarige jongens in beeld als verdachten. Zij zijn afkomstig uit de gemeenten Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De twee zijn vanochtend opgepakt en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. 
De jongens hebben tijdens het verhoor hun aandeel in de zware mishandeling bekend. Volgende week volgt een voorgeleiding aan de Rechter-Commissaris.

De verdachten wordt vermoedelijk poging doodslag/zware mishandeling ten laste gelegd.

Zie ook:
- Arrestaties na zware mishandeling Renesse (31-05-2014)
Buiten bewustzijn na zware mishandeling (26-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nike (1-6-2014 om 19:03)
Deze jongens een fordje met 1 wieltje en een schep geven, en de dijken ven smorgens 7 tot savonds 7 op delta hoogte laten brengen. En het spaart geld voor onderhoud van de dijken. En als ze willen vluchten:1kant het water in!
Tom (1-6-2014 om 18:49)
@ JVW: Overdrijven is ook een vak. Laat eerst de rechter zijn uitspraak maar eens doen, daarna kunnen we daar op schieten!
roger (1-6-2014 om 18:40)
doodgewoon opsluiten en nooit meer vrijlaten dat tuig
JVW (1-6-2014 om 11:47)
Het zoveelste geval van zinloos geweld door een stel volidioten en niksnutten, die zich enkel maar stoer voelen als ze NIET ALLEEN zijn, want daarvoor is dat uitschot te LAF!!! Alleen durven ze NIKS!!! Kijk naar overvallers die ouderen overvallen, met 2, 3 of 4 man, en maar beuken, schoppen, etc.. Strafkampen openen voor dit uitschot op te sluiten, en indien van buitenlandse afkomst, per direct naar het land van afkomst. Maar..., ons gerecht is niet meer rechtvaardig, rechters nemen de vreemdste beslissingen, en laten dit crapuul binnen de kortste keren weer vrij, waardoor je meerplegers krijgt. Eigen recht dan maar, zoals vroeger in het wilde westen!? Daar lijkt het wel op af te stevenen, dat ieder zich gaat bewapenen tegen dit! Nederland?
Cor (1-6-2014 om 09:50)
Ik hoop dat de rechter deze keer de taakstraf achterwege laat. Laat ze maar een poosje nadenken over deze onbezonnen actie. Tip voor het slachtoffer, dien een flinke schadeclaim in en reken alles mee!! Sterkte ermee.
mozes (1-6-2014 om 09:11)
@weetwelbeter, je bedoeld eigenlijk, dat het gerechtvaardigd was om deze jongen helemaal lens te trappen. Zover ik me kan herrineren is er nog nooit een reden gevonden om een mede mens te molesteren. Dat het gebeurt komt door een zieke geest. Kijk maar naar ale voorgaande geweldsdelicten, was geen enkele gegronde reden toe.
Cookie-instellingen beheren