Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 213 km

Zeer grote brand Cargill Sas van Gent

Toegevoegd: 01-06-2014, 05.11 uur - Update: 01-06-2014, 13.41 uur
Foto 18 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommieboy (1-6-2014 om 09:07)
Meneer Dieleman snapt er niet veel van lees ik. De zwaailichten en sirenes zijn als alarmmelding gevoerd om mensen te verhoeden voor het onverwachte. Die ene keer dat er een hondje wordt uitgelaten hoor je ze aankomen, en ja er gaan mensen op zondag in een auto naar hun werk. Voor hetzelfde geld zijn er gifstoffen..... hou eens op met zeuren.
vrijwilliger (1-6-2014 om 09:03)
Beste meneer dieleman. Ja dit is nodig, het probleem is dat als brandweer sluiskil iets tegenkomt (zelf een ongeval krijgen) zonder die sirene en enkel met zwaailicht heeft de chauffeur van het betreffende brandweer voertuig een groter probleem want alleen met zwaailicht is hij namelijk geen voorrangs voertuig meer en dus strafbaar.
westdorpenaar (1-6-2014 om 08:49)
wonen op een km van de brand, ramen staan open, doch niets gehoord? Zit geen wind, dus waarom moesten mensen in sas ramen en deuren gesloten houden alles gaat omhoog. Wij wisten nergens van en de windrichting wnw en wij in Westdorpe niet? Hebben eerder last van de normale stank dan van deze brand?!?
W. Dieleman (1-6-2014 om 06:01)
Waarom moet er zonodig op zondagmorgen nog voor 5 uur 's morgens met loeiende sirene worden gereden?? Op de rondweg van Sluiskil klinkt dit zeer hoorbaar, terwijl er geen verkeer rijdt. Niet 1 maar zeker 4 voertuigen voerden sirenes, wat naar de inwoners de indruk geeft dat er iets groots aan de hand is, nieuwsgierig wordt en gaat kijken. Hulde aan de brandweer van Sluiskil die enkel met zwaailichten reed en zodoende de bevolking met rust laat. Misschien een punt van aandacht bij de voertuigbestuurders.
Cookie-instellingen beheren