Weerbericht:
Tropisch warm en veel zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Informatienummer grote brand Cargill

Toegevoegd: 01-06-2014, 09.17 uur
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De gemeente Terneuzen heeft een speciaal telefoonnummer opengesteld naar aanleiding van de zeer grote brand bij Cargill in Sas van Gent.

Op het terrein van de voedingsmiddelenfabrikant, gelegen aan de Nijverheidsweg, werd rond 04.35 uur brand ontdekt in een groot magazijn. Daarin lagen goederen en verpakkingsmateriaal opgeslagen. De brand was al snel uitslaand en de hulpdiensten zetten behoorlijk wat materieel in. Bij de brand kwam veel rook vrij en omwonenden werd opgeroepen de ramen en deuren gesloten te houden.

Mensen die vragen hebben over de brand kunnen de gemeente Terneuzen vanochtend telefonisch bereiken op 0115-455000. De hulpdiensten hebben de brand inmiddels onder controle. Er is afgeschaald naar GRIP 1.

Zie ook:
- Straten gereinigd na grote brand Cargill (01-06-2014)
- Zeer grote brand Cargill Sas van Gent (01-06-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren