Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Veroordeling mishandeling Sas van Gent

Toegevoegd: 02-06-2014, 15.52 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 21-jarige S. S. uit Westdorpe is maandag voor het mishandelen van zijn ex-vriendin veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur.

De officier van justitie had voor poging doodslag een gevangenisstraf van achttien maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. De vriendin was vreemd gegaan en daar was S. behoorlijk kwaad over. Eind april ontmoette hij haar in Sas van Gent, terwijl ze bij een vriendin in de auto zat.

S. deed een snoer rond haar nek en trok dat aan. Dat hij zijn ex ook een stomp in haar gezicht zou hebben gegeven achtte de rechtbank niet bewezen.

Zie ook:
- Kabel rond nek poging doodslag? (19-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick Roll (4-6-2014 om 03:36)
Tja, moeilijk geval, maar ze is vreemdgegaan. Niet dat je daarvoor dood moet, maar het is wel haar eigen schuld. Je moet niet met mensen hun gevoelens spelen, want dan krijg je dit soort dingen.
wim (3-6-2014 om 06:38)
Onbegrijpelijk als je voor zon zware mishandeling 150 uur gestraft word is er geen recht meer in Nederland en zelfs niet meer in de provincie zeeland dit zijn gewoon 150 uur vakanties opname
Welcome in Nederland (3-6-2014 om 01:41)
Tegenwoordig zijn er geen straffen meer dr is niks ergs aan werken dusja taakstraf is niks ergs heb het zelf ook paar keer gehad en had het zwaar naar mn zin dusja da zegt al genoeg denk dat het in deze zaak het er ook mee heeft te maken dat die meid vreemd gegaan is en dat staat gelijk aan uitlokken en om het maar effe stom te zeggen als ze gewoon trouw was gebleven aan dr vriend of man dan was dit ook allemaal niet gebeurt
Reductie (2-6-2014 om 19:30)
Van 18 maanden in de nor, naar 150 uur koffieleuten, only in nederland..
Joke (2-6-2014 om 17:57)
Hier bewijst maar weer dat jusitie 1 grote grap is, vinden ze het gek dat steeds meer mensen zulke dingsn doen hou op hoor !
lisa (2-6-2014 om 17:02)
schande is dit rechtspraak dit is nl ik schaam mij hoor maar ik denk wil je straffen moet je da zelf doen schaam u rechtspraak voor snelheid krijg je meer boete
Cookie-instellingen beheren