Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstal koper zorgt voor gaslek

Toegevoegd: 02-06-2014, 22.21 uur
Foto 2 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-6-2014 om 17:07)
De dader zal wel in de omgeving van deze huizen wonen, en is te lui om te werken en vindt zijn uitkering te weinig, omdat alles op gaat aan zijn wiet verslaving, dus is het in zijn ogen heel normaal om koper te stelen, maakt hem niet uit wat voor gevolgen er zijn want hij kan weer makkelijk aan zijn geld komen, er wordt echt niet gekeken waar het vandaan komt! (profiel schets dader)
wim (3-6-2014 om 19:07)
Steeds meer lees je zulke daders wat koper dieven zijn die nergens om geven maar zoiets dat zulke lui dat verkopen moet er toch bij die koper een lampje gaan branden dat ze hier aan niet eerlijk zijn aan gekomen of is het geld zo belangrijk dat het hun niet interesseert.
frans (3-6-2014 om 09:16)
Hopen dat ze de dader kunnen vinden. Vervolgens de koperdief maar aanklagen voor poging tot moord. Als je zover gaat tot het stelen van koper ben je echt knettergek.
Cookie-instellingen beheren