Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer ongeval was 18-jarige man

Toegevoegd: 03-06-2014, 09.54 uur
Door: Rolf de Feijter

OOSTBURG - De persoon die maandagavond omkwam bij een éénzijdig ongeval in Oostburg was een 18-jarige man afkomstig uit Groede.

Het eenzijdige ongeval vond rond 22.40 uur plaats op de Mosterdweg. Het slachtoffer botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het slachtoffer al te zijn overleden.

De weg was ten tijde van het ongeval en het daaropvolgend politieonderzoek volledig afgesloten.

Zie ook:
- Dode bij eenzijdig ongeval Oostburg (03-06-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (4-6-2014 om 09:10)
Eén boom op die weg en juist daar gaat het mis? Smalle lange polderweg. Hij kan het jammer genoeg niet meer navertellen. Condoleance en sterkte aan familie, vrienden en bekenden van deze jonge man.
wim (3-6-2014 om 18:50)
in de leeftijd van 18 jaar omgekomen door een auto ongeluk wat een verschrikkelijke gebeuren om op die leeftijd het leven te laten, wat een boodschap het zal je zoon maar wezen Wij wensen de ouders en verdere familie veel sterkte toe om dit te dragen
ikke (3-6-2014 om 11:24)
wat is dit erg!! zo jong, net zijn rij bewijs. ieder ouder houd zijn hart vast als zijn kinderen onder weg zijn. je zal de politie maar aan je deur krijgen. ik wens zijn vader en moeder en naaste familie en vrienden heel veel sterkte met dit zwaar verlies.
Cookie-instellingen beheren