Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 314 km

Dodelijk verkeersongeluk N256 Zierikzee

Toegevoegd: 03-06-2014, 14.18 uur - Update: 03-06-2014, 22.33 uur
Foto 5 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (4-6-2014 om 08:19)
Sja waar mensen zijn worden er fouten gemaakt, je kan van alles in het werk stellen om de wegen veiliger (gebouwen weg, vangrails, enz. enz.) te maken. Maar de mens weet er wel altijd iets op te verzinnen om dat weer te omzeilen. Hoe dan ook, uitsluiten kan gewoon niet! Het blijft gewoon oppassen en hopen dat het niet te veel gebeurt.
Nuchter (3-6-2014 om 23:10)
Allemaal erg genoeg maar wat doet iemand van 86 nog in een auto ? Regelmatig zie ik wat mijn schoonvader allemaal uitvreet met zijn auto, je staat doods angsten uit .
ronald van gemert (3-6-2014 om 22:57)
sterkte nabestaanden het gebouw is mooi en trekt het zicht ,maar geen reden om van de weg te gaan ,groet ro
Bertus (3-6-2014 om 22:32)
Allereerst gecondoleerd familie vrienden en bekenden van het slachtoffer. Sterkte aan de vrachtwagenchauffeur! Als men zich stoort aan het O'moda gebouw, moet er ook verder maar niets op de weg rijden of op het fietspad, dat is dan ook storend. Maar lijkt me dat de recherche onderzoek doet naar de oorzaak.
Jans (3-6-2014 om 20:50)
Allereerst, heel veel sterkte voor de nabestaanden, want dit is vreselijk als men zo'n bericht thuis krijgt, maar ook voor de chauffeur van de vrachtwagen,veel sterkte, want ook voor hem is het afschuwelijk. Dan het commentaar over Omoda, waar slaat dat nou op, het is overzichtelijk genoeg, en nu er zoiets gebeurt, moet er gelijk weer allerlei dingen bijgehaald. Denk eerst eens aan de nabestaanden, en niet vooroordelen geven, want daar hebben de nabestaanden niets aan. Diegene die commentaar op Omada heeft, kijk misschien zelf teveel naar het bedrijf, en minder op de weg, ik ben zelf bestuurder en heb mijn ogen op de weg zoals het hoort, en niet naar andere dingen.
jammer hoor (3-6-2014 om 19:59)
@rimpelsteeltje, Je medeleven is zeer goed bedoelt ! Maar zet aub alleen R.I.P ( je zet het dubbelop !!) Sorry maar het viel me op,vorige keer ook namelijk.
Cookie-instellingen beheren