Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Dodelijk verkeersongeluk N256 Zierikzee

Toegevoegd: 03-06-2014, 14.18 uur - Update: 03-06-2014, 22.33 uur
Foto 15 van 20

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kleintje (3-6-2014 om 19:52)
blijft iets in die bocht zitten . ik rijd er al jaren enkele keren per dag en der zit iets in de draai of wat dan ook. het is gewoon een rot bocht. en @w als je je stoort aan het omoda gebouw hoor je mijns inzien niet op de weg. als je je af laat lijden door een gebouw vraag ik me af wat er gebeurd als er plots een kind oversteekt. sterkte aan de nabestaanden en beterschap voor het slachtoffer.die dit zijn leven lang meedraagt
jammer hoor (3-6-2014 om 19:41)
@rimpelsteeltje, Je medeleven is zeer goed bedoelt ! Maar zet aub alleen R.I.P ( je zet het dubbelop !!) Sorry maar het viel me op,vorige keer ook namelijk.
Visser (3-6-2014 om 19:36)
Inderdaad, het is het zoveelste dodelijke slachtoffer in Zeeland in korte tijd en mensen beseffen vaak niet hoe een ontzettend verdriet dit is voor de nabestaanden. Je zult de boodschap maar thuis krijgen, zo plotseling je geliefde weggerukt uit dit leven! Het is altijd op een afstand, maar het moet maar eens in eigen huis of familie zijn. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en ook de hulpverlening, wat is er een verdriet overal. Laten we proberen elkaar te helpen en te troosten (ook al is dit bijna onmogelijk) waar je kunt!
JanP (3-6-2014 om 19:09)
Misschien wel onwel geworden, het is een en blijft een verschrikkelijk iets. En over dat Omoda gebouw is onzin, als je je daardoor laat afleiden kun je maar beter stoppen met autorijden. Sterkte voor de allen die deze man lief hebben.
Marcel (3-6-2014 om 18:49)
Ririmpelsteeltje snapt het niet helemaal. En een gebouw de schuld geven is wel heel erg makkelijk. Sterkte voor de nabestaanden.
wim (3-6-2014 om 18:41)
Wat een week met veel dodelijke slacht offers in zeeland heel veel sterkte voor de nabestaande.
Cookie-instellingen beheren