Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Koperdieven aangehouden in Axel

Toegevoegd: 04-06-2014, 16.28 uur
Door: Rolf de Feijter

AXEL - Woensdagmorgen zijn aan de Buthdijk in Axel twee mannen aangehouden. In hun auto troffen agenten een lading vermoedelijk gestolen leidingen en kabels aan.

Agenten troffen rond 08.00 uur een verdachte bestelauto aan. Bij controle bleek dat er twee mannen in de auto lagen te slapen. De hele laadruimte lag vol met koperen leidingen, elektriciteitsdraden en afgeknipte stroomkabels. 

Beide mannen hadden geen duidelijk verhaal over de lading en daarom werden ze aangehouden. Het gaat om een 38-jarige man uit het Litouwse Roseinei en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht. Het koper is in beslag genomen.

Op één van de stekkers van de snoeren zat een sticker van een bouwbedrijf. Het bouwbedrijf is benaderd en heeft aangifte gedaan. Er wordt nog onderzocht waar de spullen zijn gestolen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AD. (4-6-2014 om 19:38)
Wederom oost europeanen en de politiek maar zeggen dat 1 europa goed is en open grenzen goed zijn voor ons. Zolang er mensen zijn die dit door de verkiezingen blijven steunen gaat dit door want de daders worden weer vrijgelaten en gaan gewoon door.
Zeeuws manneke (4-6-2014 om 17:43)
mooi hè die open grenzen al het uitschot komt hierheen, jatten en roven van alles weg waar de hard werkende Nederlander voor heeft gewerkt en wat voor straf krijgen ze?, helemaal niks want ze hebben niks en als ze het mooi spelen kunnen ze hier nog een uitkering krijgen ook!, stom Europa en de Nederlanders die blijven het maar pikken!
Rene (4-6-2014 om 16:53)
Maar de grenzen zijn en blijven open...
Cookie-instellingen beheren