Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 202 km

Drie aanhoudingen voor mishandeling

Toegevoegd: 07-06-2014, 16.45 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - Op een camping aan de Maireweg in Burgh-Haamstede is een 25-jarige Belg mishandeld. Hij liep daarbij een gebroken kaak op. De politie arresteerde een 20-jarige en twee 21-jarige Duitsers in verband met deze mishandeling.

Agenten kregen zaterdag rond 0.55 uur de melding van een mishandeling op een camping. Toen ze op de Maireweg aankwamen lag het slachtoffer al in de ambulance. Een getuige wist wel drie verdachten aan te wijzen. Zij werden door de beveiligers van de camping overgedragen aan de politie.

In verband met onderzoek zijn alle drie de mannen ingesloten. Het slachtoffer heeft de nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (9-6-2014 om 05:00)
Geregeld worden Belgen in ons dorp door Duitsers mishandeld. Veel kunnen we er niet tegen doen want ze zijn te talrijk. De haat jegens die Belgen is zo groot, het is onbegrijpelijk. Gelukkig vertrekken de meeste Duitsers weer na de vakantie.
Tom (8-6-2014 om 15:32)
Goed dat die gasten direct zijn opgepakt door de politie! Gebroken kaak is toch een behoorlijk zware mishandeling!
Cookie-instellingen beheren