Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Illegale houseparty in Sas van Gent

Toegevoegd: 08-06-2014, 10.31 uur - Update: 08-06-2014, 11.55 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Aan de Tweekwartweg in Sas van Gent heeft de politie vanmorgen even na 10.00 uur een illegale houseparty beëindigd.

Het feest startte vannacht rond 01.30 uur op het terrein waar voorheen het woonwagenkamp was gevestigd. De politie kreeg diverse meldingen van geluidsoverlast. Vanmorgen even na 10.00 uur heeft de politie “de stekker uit het feest getrokken” en gesommeerd de mensen weg te gaan.

Volgens een woordvoerder van de politie verloopt dit nu rustig en is de politie aanwezig om toezicht te houden. Naar schatting waren er vannacht ongeveer 100 personen aanwezig op het feest. De muziek was kilometers ver te horen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (8-6-2014 om 12:51)
Niks van gemerkt hen goed geslapen
Decibel (8-6-2014 om 12:49)
Wat fijn dat er nog politie is die ook van een house-party houden, alleen jammer dat ze dat ook tijdens hun werk doen. en vergeten dat ze er ook zijn om overlast te voorkomen voor de burger bevolking van Westdorpe.Maar na een zoekactie op Google maps het adres na 8.5 uur gevonden, en de house party waar nog 10 man aanwezig gestopt. Wat een helden!!!!
jan (8-6-2014 om 12:44)
Zo zijn ze hier in zeeland nooit jong geweest ?zo de oude zongen piepen de jongen nu, kom op mensen het is niet ieder weekend feest op dat plek kunnen wij ook wel gaan klagen dat die kerk klok iedere zondag begint te luiden en daar moet er ook naar luisteren ,waar waren jullie toen je jong was bij jullie ouders zeker boven spelen in de slaapkamer .volgens mijn is het hier zo in zeeland , Je mag wel gezien worden maar niet gehoord worden. Daarom is er zoveel gezeik van mensen die daar boven allemaal aan het spelen waren! en nog niets van de tegenwoordige tijd hebben meegekregen
Natuurlijk. (8-6-2014 om 12:14)
Bewijst maar weer dat de politie bellen een verspilling van beltegoed is. Lekker duur nummer en ze doen nooit eens iets aan overlast, zo 10 euro beltegoed erdoorheen als je ze meerdere keren er op moet wijzen dat er nog steeds geluidsoverlast is. Lekker uitgeslapen komen ze pas om 10 uur in actie, bravo politie, weer een hoop tevreden burgers.
Westdorpse (8-6-2014 om 11:24)
Snap niet dat dit zomaar door kan gaan tot 's ochtends vroeg. Heb ook mijn nachtrust nodig!! Stond om half 6 naast mijn bed, slapen was er niet meer bij. Als elders een feestje is moet men rond 23 uur de knop wat zachter draaien en hier laat men dit tot 10 uur in de ochtend doorgaan? Waar is de wet dan voor. Wie wordt hier nu voor beboet, iemand moet dit toch georganiseerd hebben. Blij toe dat ik al tot half 6 heb geslapen, maar daar gaat je zondagsrust, alsof er al niet genoeg muziekfeesten georganiseerd worden in de regio en discotheken zijn die tot onder de morgen open zijn. Is er dan zo'n gebrek aan, dat men dit soort dingen gaat doen ten koste van anderen en men het maar door laat gaan tot 10 u. op zondag?!?
raymondo (8-6-2014 om 11:22)
zeer content van de politie waar is het feestje vanavond?
Cookie-instellingen beheren