Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
53 files van totaal 197 km

Behandeling zaak dodelijke steekpartij

Toegevoegd: 12-06-2014, 15.32 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg behandelt op 18 augustus de zaak tegen de 51-jarige Middelburger R. ter B. Ter B. wordt ervan verdacht in de avond van 1 maart in Middelburg een 19-jarige plaatsgenoot te hebben doodgestoken.


Het het slachtoffer, in gezelschap van wat vrienden, ontmoette Ter B. op de Turfkaai. Na een onenigheid werd de jonge Middelburger door Ter B. neergestoken. Kort na het steekincident kon Ter B. in een café worden aangehouden. Het slachtoffer werd overgebracht naar een ziekenhuis en overleed de volgende ochtend.

Een verzoek van Ter B.'s advocaat om medische gegevens ter beschikking te stellen haalde het -mede vanwege de grote kans dat het ziekenhuis niet zou meewerken- niet. Wel moet nu de patholoog van het NFI onderzoeken of de medische gegevens die het NFI bezit compleet zijn en of er nog mogelijk andere medische oorzaken zouden kunnen zijn waardoor het slachtoffer is overleden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-6-2014 om 07:46)
Het zal je zoon maar wezen die op zon onmenselijke manier om leven word gebracht en door een 51 jarige man voor mij is zo iets niet te vatte hoe kan je nu door wat onenigheid bewust iemand vermoorden en dan moet het onderzoek uitwijzen of dat het gevolg kan zijn van het overlijden.dat zijn de wetten in ons Nederland.
jan (12-6-2014 om 17:05)
Als je dit zo leest dan komt er altijd een beetje kwaadheid in mij los een gezin is een kind kwijt door een agresieve dader die iemand vermoordt en dan de advocaat die dan probeerd om d.m.v. een ander onderzoek aan te tonen dat de messteken misschien wel niet de oorzaak is van overlijden ik hoop dat de officier van justitie hier door heen kan prikken en dat er de juiste straf voor deze laaghartige daad gegeven wordt
Cookie-instellingen beheren