Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Zoekactie naar slang in Vlissingen

Toegevoegd: 12-06-2014, 20.33 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de bosjes bij het Pablo Picassoplein in Vlissingen is een mogelijk een slang gesignaleerd. Onbekend is welk soort het is en of het reptiel giftig is.

De politie en Reptielenzoo Iguana vragen mensen die het dier zien, het reptiel van een afstand in het zicht te houden en te bellen naar 06-25137376. Dit is het nummer van de Reptielenzoo. Een deskundige zal dan zo spoedig mogelijk ter plaatse komen. Het is het beste om het reptiel met rust te laten. Het dier kan anders vluchten of agressief reageren.

Politie en de deskundige van de Reptielenzoo hebben na twee meldingen ter plaatse gezocht. Deze zoektochten hadden geen resultaat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kyra (8-10-2014 om 14:52)
ik kom wel met stok hoor. ben niet bang.moet ook niet verboden worden want het ligt aan eigenaars die doen de terrariums niet goed op slot...
Wat een gedoe zeg (14-6-2014 om 13:01)
Tjonge jonge wat een paniek zeg om een Slang.. En wij houden ook zelf reptielen waaronder slangen en er zitten goede sloten op hun terrarium als daar elke eigenaar een beetje op zou letten zouden er geen problemen zijn !
Slang? (14-6-2014 om 10:19)
Soort niet bekend? Als het gewoon een adder is hoort die hier gewoon thuis en snap ik het probleem niet. In Tropische landen kruipen die beesten overal rond en zegt niemand er wat van, behalve als ze in de huiskamer komen. Laat die beesten toch lekker rondkruipen joh.
HollandFail (13-6-2014 om 20:33)
@henk,Bij u zit de stemming er goed in. Iemand denkt nog maar iets gezien te hebben en gelijk moet maar alles "VERBODEN" worden ? En als het nu een inheemse slang was ? Dan ineens niet ? Waar doelt u op eigenlijk ?
marietje (13-6-2014 om 13:29)
Frans1: da's leuk, maar dan moet je die slang wel eerst vinden! :-)
Frans1 (13-6-2014 om 09:19)
Wat een toestand voor een slang.Geef mij maar een gevorkte stok en ik kom ze wel pakken.Vork achter de kop en slang uitgeschakeld!
Cookie-instellingen beheren