Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 195 km

Motorrijder zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 14-06-2014, 01.53 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zijn moeder (14-6-2014 om 18:19)
Hij is gelukkig thuis en heeft een scheurtje in zijn nekwervel en een hersenschudding, Gelukkig maar dat hij niet hard reed, anders had hij dit niet overleeft. Bedankt voor al deze leuke berichtjes, jullie weten wel iemand te kwetsen. Nicky bedankt voor je steun Afz.zijn moeder
Zijn moeder (14-6-2014 om 18:18)
Fijn dat er weer conclusies getrokken worden zonder dat men de werkelijke oorzaak kent. Iedereen weet het allemaal zo goed te vertellen. Een ding is zeker, hij had niet gedronken en zeker niet te hard gereden. Hij was als enige motorrijder tussen automobilisten omdat zijn auto in onderhoud was. Zijn vrienden hebben bevestigd dat hij niet gedronken had. Hij zou agressief zijn, maar dat kwam door zijn hersentrauma. Wij zaten in het Erasmus te wachten totdat we eindelijk wisten wat er met hem aan de hand was en hoe hij er aan toe was. Ondertussen zie je het filmpje en dat was zeer traumatisch. Dan lees je ook nog eens het commentaar.
Nicky van den Ban (14-6-2014 om 14:24)
Mening uiten zijn mensen tegenwoordig goed in, zonder dat alle feiten bekend zijn. Ik denk dat sterkte voldoende is!!
Jan (14-6-2014 om 10:13)
laat me een keer raden. veel te hard gereden ? de maatschappij draait er wel weer voor op.
SlowRider (14-6-2014 om 10:02)
Daar moet je geen hogere wiskunde voor hebben geleerd dat dit niet door te zacht rijden is gegaan. Aan de motor te zien ging het hier niet op tour tochtje...
Mike (14-6-2014 om 09:49)
Dit is een bocht die je niet moet onderschatten. Weet nog goed dat jaren gelden de vriend van een klasgenoot daar tijdens een motorrit om het leven kwam. Sterkte voor de motorrijder.
Cookie-instellingen beheren