Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 14-06-2014, 01.53 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Bij Arnemuiden is aan het begin van de nacht een motorrijder zwaargewond geraakt bij een éénzijdig ongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 00.05 uur in een flauwe bocht op de Muidenweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de motorrijder de macht over het stuur en vloog uit de bocht. Hierna belandde de motor in een droge sloot. Het slachtoffer kwam een stuk verder in het gras terecht.

Twee ambulances en een brandweervoertuig gingen met spoed ter plaatse. Ook de Rotterdamse traumahelikopter verleende medische hulp. De motorrijder is uiteindelijk per ambulance met spoed en onder begeleiding van de trauma arts overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De motor liep zware schade op bij het ongeval. Deze is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
arnemuiden (14-6-2014 om 08:03)
zal vast niet zacht gereden hebben er wordt hier asociaal hard gereden door o.a motor rijders zelfs in de bebouwde kom durven ze de gashendel nog flink open te trekken
loes (14-6-2014 om 07:34)
die onbekende oorzaak kan ik nog wel bedenken, die heeft te hard gereden.als die normale snelheid had gerenden, had ie waarschijnlijk zijn onder controle gehad, en op de weg gebleven, maar vele denken dat ze superrijder zijn.
Cookie-instellingen beheren