Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeval

Toegevoegd: 14-06-2014, 01.53 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - Bij Arnemuiden is aan het begin van de nacht een motorrijder zwaargewond geraakt bij een éénzijdig ongeval.

Het ongeluk gebeurde rond 00.05 uur in een flauwe bocht op de Muidenweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de motorrijder de macht over het stuur en vloog uit de bocht. Hierna belandde de motor in een droge sloot. Het slachtoffer kwam een stuk verder in het gras terecht.

Twee ambulances en een brandweervoertuig gingen met spoed ter plaatse. Ook de Rotterdamse traumahelikopter verleende medische hulp. De motorrijder is uiteindelijk per ambulance met spoed en onder begeleiding van de trauma arts overgebracht naar een ziekenhuis.

Over de toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De motor liep zware schade op bij het ongeval. Deze is door een bergingsbedrijf uit de sloot getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
patatje (20-6-2014 om 16:45)
Gelukkig gaat het weer beter met deze collega [email protected] Jan: te hard gereden? Is natuurlijk weer een vooroordeel omdat het om een sportmotor gaat......En wat de maatschappij betreft, ik draai ook op voor bijvoorbeeld de kinderbijslag van anderen of de eventueel ongezonde levensstijl van sommigen hoor....
Ria (17-6-2014 om 13:55)
Jammer toch dat we bij die opmerkingen geen like of onliked kunnen zetten. Misschien gaan mensen dan beter nadenken voor ze iets neerzetten! Sterkte voor de motorrijder en moeder! En alle betrokkenen!
Vera Lamers (16-6-2014 om 10:34)
Wat kan ik me toch kwaad maken als eerste mensen als je oordeel denk dan ook even na dat als hij te hard had gereden dat hij dit niet had overleefd ja wat denken jullie wel niet Ggrrrr maar grlukkig dat we bij jr op bezoek konden en mop krabbel maar gouw op xx
Jmg Schulpzand (15-6-2014 om 16:50)
Nicky en moeder sorry voor al deze nare berichten.. Mensen zijn boos.. Op veel dingen.. Jammer dat ze daardoor anderen gaan kwetsen Ben blij dat je thuis bent .. Hoop dat je goed hersteld En jullie van de schrik mogen bij trekken Lieve groet Anneke
geen motormuis (15-6-2014 om 13:36)
Kunnen al die domme mensen die zonder verstand en niet nadenken over hoe ze mensen kwetsen met hun vooroordelen niet verwijderd en geblokkeerd worden? Als je er niet bij was, kan je er niet over oordelen!!! Sterkte aan zijn familie!
Ro (15-6-2014 om 12:53)
@ Zijn moeder, Gelukkig dat hij weer thuis is en dat het nog "meevalt" gezien de ernst van dit ongeval! een spoedig herstel en idd., jammer dat er mensen zijn die in deze gevallen hun mening(onwetendheid) menen te moeten ventileren hier, met alle kwetsende gevolgen van dien. Dat er aan het soort motor gezien kan worden hoe snel er gereden is, geeft aan hoeveel vooroordelen er bestaan als iemand op een sportieve (snelle) motor rijd. Meestal zijn dit de rijders die wel met een brommertje overweg kunnen!! Nogmaals beterschap met je zoon, en mensen denk eens na voordat je een zeer loze, kwetsende opmerking plaatst!
Cookie-instellingen beheren