Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Geweldpleger opgepakt in Renesse

Toegevoegd: 14-06-2014, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - De politie heeft zaterdag een 24-jarige man uit Oosterland aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling. Drie personen deden aangifte tegen de arrestant.

Het geweld vond afgelopen nacht plaats rond 03.20 uur. De melder betrof een 26-jarige man met de Duitse nationaliteit.  Hij sprak surveillerende agenten aan en vertelde dat hij bij het transferium aan de Roelandsweg door de verdachte werd aangesproken over zijn Duitse afkomst. Hij werd daarbij uitgescholden en moest een kopstoot incasseren. Twee vrienden van de aangever moesten het ook ontgeleden. Ook zij werden mishandeld. Alle drie de slachtoffers deden aangifte van mishandeling.

De agenten wisten de verdachte te achterhalen en in te rekenen. De 24-jarige man uit Oosterland is in het belang van het verdere onderzoek ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
dicht timmerren (17-6-2014 om 08:47)
afgelopen weekend was ik met mijn 2 kleine kindjes in renesse. En ik moet zeggen de sfeer is echt niet best.grimmig rumoerig toeristisch en jongeren voeren de toon. ik dacht overdag zal het wel meevallen nou.in de supermarkt werd mijn kleine meid van 4 omvergeduwd door een dronken jongere om 11 uur) er werd gescholden en gelachen door een groep die taal uitslaat die ik mijn kinderen wil besparen. sorry hoor maar dit is niet meer een leuke plek voor gezinnen blijkt. gemeentes moeten zich eens goed achter hun oren krabben vind ik. incidenten lossen elkaar keer op keer af. wil je nou zo als dorp verder de toekomst in?als plek waar het jongeren gespuis zich kan uitleven? dit soort incidenten trekt ook anderen aan die juist rotzooi opzoeken he?
renessenaar (14-6-2014 om 16:38)
Dit soort mensen hard aanpakken. Even vastzetten (met verlenging) is inderdaad goed. Iedereen weet wie het dan is, zodat hij de sociale gevolgen kan voelen nu en inde toekomst. En niet meer in Renesse toelaten. Of is het weer een vriendje van de drankverstrekkende horeca, Valt echter wel op dat het de laatste tijd wel veel eilanders zijn die zich misdragen.
wim (14-6-2014 om 11:47)
flink aan pakken deze lulhannes zal z n wergever ook leuk vinden geef maar een flinke straf het is zo zinloos
Cookie-instellingen beheren