Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Lekkage in vrachtwagen 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 17-06-2014, 12.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

'S-GRAVENPOLDER - In een trailer van een vrachtwagen aan de Spoorstraat in 's-Gravenpolder heeft dinsdagmorgen een gevaarlijke stof gelekt.

De lekkage werd rond 11.30 uur opgemerkt door de chauffeur van de vrachtwagen. Hij alarmeerde gelijk de hulpdiensten. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan. De situatie was snel onder controle.

In een vat in de trailer is een kleine hoeveelheid acrylamide gelekt. De chauffeur van de vrachtwagen is nagekeken in een ambulance omdat hij mogelijk in aanmerking is geweest met de stof. Na onderzoek bleek dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde. De Spoorstraat is enige tijd afgesloten geweest.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren