Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon te water in Veere

Toegevoegd: 18-06-2014, 14.24 uur - Update: 18-06-2014, 17.57 uur
Door: Rolf de Feijter

VEERE - In Veere is vanmiddag een 71-jarige man met zijn scootmobiel te water geraakt. De man is door de hulpdiensten uit het water gehaald.

Een ambulance en meerdere brandweerteams rukten rond 13.10 uur uit naar het incident op de Kaai ter hoogte van de Campveerse Toren. Het slachtoffer had zich vergist in de breedte van de aanlegplaats en viel in het water.

Nadat de man uit het water was gehaald is hij per ambulance met gekneusde ribben en een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Hij moet daar ter observatie een nachtje blijven. .


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (19-6-2014 om 18:45)
Ik vind ondanks dat er veel gebruik van word gemaakt en voor vele mensen een uitkomst is dat ze in feite te smal zijn waardoor ze vrij snel kantelen met alle gevolgen van dien jammer dat ze niet war breder zijn om dit te voorkomen.
B (18-6-2014 om 17:33)
Wat een raar ongeluk, sterkte ermee
Cookie-instellingen beheren