Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig bedrijfsongeval Berlaersstraat Koewacht

Toegevoegd: 08-11-2003, 14.03 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

KOEWACHT- Bij een bedrijfsongeval in Koewacht is rond 13:50 uur zaterdagmiddag een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen bekneld geraakt. De jongen, een zoon van de eigenaar van het bedrijf was bezig met werkzaamheden bij een bedrijf aan de Berlaersstraat.

 

Een stuk hout waar de krik van de vrachtwagen op stond was gespleten en hierdoor viel het voertuig van de krik.  De vrachtwagen was op de enkel van de jongen terechtgekomen. Daardoor raakte hij bekneld. De enkel van de jongen is zwaar beschadigd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

 

De brandweer zette o.a. de tankautospuit 5741, de tankautospuit 5742 en het hulpverleningsvoertuig 5775 in. Ook gingen de HOVD 5694 en de OVD 5695 ter plaatse. Uiteraard waren er ook ambulances ter plaatse.

De brandweer gaf het sein 'middelongeval'. De politie ging met o.a. de 6914 ter plaatse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren